Nová koalice v Českém Krumlově?

19.10.2014 20:46

 

Vážení přátelé,

tímto bychom Vám chtěli poděkovat za hlasy, které jste naší straně a našim kandidátům v komunálních volbách poskytli. Vážíme si toho a jsme si vědomi, že s vítězstvím jde ruku v ruce odpovědnost, Ihned po vyhlášení výsledků, tedy 11.10.2014, jsme si dohodli první setkání zvolených stran.

 V neděli, 12.10.2014, po volbách probíhala první jednání se všemi zvolenými stranami, kde jsme si navzájem měli možnost nastínit naše představy o budoucí spolupráci.

V úterý, 14.10.2014, zasedl výbor místní organizace, spolu se zvolenými zástupci za ČSSD, a bylo rozhodnuto o jednání o budoucí koalici v tomto složení:#CSSD #ODS #KDUCSL a #ANO. Po tomto rozhodnutí byl návrh oznámen i zmíněným politickým stranám, z nichž např. ANO a ODS na svých sociálních sítích připustily možnou shodu na tomto návrhu koalice. 

Dnešním dnem jsme se zúčastnili dalších osobních jednání v rámci možné budoucí koalice a již nyní víme, že s některými uskupeními nebude těžké nalézt průsečík programu, ovšem u dalších tomu již tak být nemusí; samozřejmě, jednání stále probíhají a nic není jisté.

 

Závěrem je třeba zmínit, a tím i odpovědět některým tazatelům, jak se vyvíjí jednání s KSČM, Návrh možné budoucí koalice v podstatě kopíruje výsledky voleb, až na #KSCM, se kterou by se nám nepodařilo získat většinu na radnici; široká koalice je z pohledu dalších subjektů zcela odmítána


Až budeme mít více informací, ihned se o ně podělíme. 

 

Ještě jednou mnohokrát děkujeme za projevenou důvěru a těšíme se na Vaše postřehy, náměty a komentáře. Jsme tu pro Vás !


Další informace na www.twitter.com/cssdck či facebooku